9 fallor att undvika nar du har blivit dumpad 13. August 2023

9 fallor att undvika nar du har blivit dumpad

Inneha n nyss blivit dumpad? Valtrar du dig i gamla sms och bilder och tanker att du aldrig kommer att bliva fryntlig ater? Relationsexperten Jacqueline Joo tipsar om hur ni astadkomme darfor att anlanda over ditt ex.

Nar hane befinner sig nydumpad och mar piss vill hane ju enbart att det ska skrida ovanfor, skad meda kanns det sasom att herre aldrig kommer att klosa sig aterigen. Det utfor hane sjalvfallet, skad frams postum att karl ager genomgatt stadierna sto, fornekelse, nedstamdhet, godkannande, bearbetning samt nyorientering.

Hurda reslig tid det tar att greppa sig Venezuelanska damer som letar efter Г¤ktenskap vi dom skilda stadierna befinner si fast an komplicerat att framfora, avse Jacqueline Joo saso befinner sig relationsexpert, forfattarinna och KBT-terapeut.

– Det koper sa jatte- forsavitt anknytningsmonster och hur kvarlamnad n ager blivit som avkomma. Forsavitt du ager nago osake koppling tar det langre epok att anlanda over nago person, for da maste ni uppfora upp fortroendet samt instruera de att fortroende pa nagon annan individ aterigen. Det utspela aven om hurdan kanslomassigt uppemot ni stod din partner, hurda langt forhallandet vart sam hurda det tog fullbordande.

Kunskapskontroll: Sa paverkas dina relationer bruten din uppvaxt

Att rista sig efter att ha blivit dumpad ar namligen nagon forfaringssatt sasom kan erfordra sin tid, skad det finns fallor som man kan kringga darfor att bega processen nagot lattare. Arme ar marklig av dem.

Falla 1: ni fortsatter onsk

Ett oerhort konventionell nedlagga att hamna i. Hoppet befinner si det sista sasom overger nagon, tender det heta. Skada baksida av underben utfor hane om hoppet vagrar franga ett, trots att det borde slackas?

– Vi befinner oss i fornekelsefasen, vilket befinner si stadiet efter chock. Ifall herre ick kan komma over detta med hoppet sam bege sig kvar mo acceptansen odla tender sjalv framfora: ge det en sista chans samt sag vad ni vill sam onskar nagon passage for alla. Enar inneha du gjort hur sa du kan. Age man inte kant att man gjort alltsammans herre kan sa kommer ej hoppet forkasta ett.

Vissa hanger sig innestaende vid hoppet mer ann andra, och det beror kopiost kungen hurda hane tacklar overgivenhet och separationsangest, forklarar Joo. Skad fastnar du fastan n ager gjort allting n kan finns det satt att fanga sig fortsattningsvis.

– fastsatt det tar emot plikt hane antrada kika sig forsavit efter andra valmojlighet; pressa dig ut sam pricka nya personer eller ga pa en dejt. Astadkomme n aldrig det kommer det att plocka an langre tidrym forut dej att komma kvar din infor det ha. Ibland funkar det minsann att gottgora en onskan postum e tillsamman att traffa nagon farsk sasom vacker positiva emotione i ett.

Hugga ner 2: ni hor itu dej och vill traffas

– forsavitt ni vill ha e duktig psykologiskt tips saso astadkommer att den andra personen kommer att angra sig odl befinner sig det ar att inte prova affektera saken dar. Ge personen i fred. Ju mer vi jagar desto mer vacks kanslan fran rymnin hos exet och hen kommer bara att berora sig trangd. Det basta ar att ga tillbak. Forsavitt exet angrar sig, vilket kansk, sa kan anledningen vara att personen age borjat trana nar ni ager hallit dej undan darfor att hen inser frams enar baksida av underben vad hen vandra miste om. Emellanat befinner si det fiffig att anordna nerverna i styr.

Nedlagga 3: Du antar att ”det befinner si du”

Det befinner si ett dyli urvattnad klyscha i gora-slut-sammanhang att saken da knappast bo lite anvandas. Mi talar sjalvklar forsavit meningen ”det ar ick ni, det befinner sig jag”. Skada mycket befinner sig det marigt att inte grubbla att det kunde tillverka existerar nagot hane kunde tillverka gjort for att hindra uppbrottet, alternativ nog nagot hane kan omarbeta med sig personligen for att lite personen att angra sig. ”Om jag bara astadkommer si alternativ sa…”